Varovanje zasebnosti

Spletna stran vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu.
Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani.
Na izrecno željo našega kupca lahko njegove podatke pobrišemo tudi prej. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji v našo spletno rezervacijo, so namenjeni zgolj in samo poslovanju spletne strani in se v nobenem primeru ne bodo uporabili v druge namene oz. ne bodo posredovani tretji osebi.
Piškotki (cookies). V spletni trgovini uporabljamo mehanizem piškotkov (cookies) samo in izključno za hranjenje začasnih podatkov - in predvsem brez vaših osebnih podatkov. Slednji so shranjeni izključno na varovanem strežniku.

Če se torej po vsakem obisku tudi odjavite iz naše spletne trgovine, lahko mirno nakupujete s katerega koli računalnika in tega ne bo opazil naslednji uporabnik tega računalnika. Če nas obiščete zgolj kot gost (brez prijave) je za brisanje pomembnih sledi dovolj že to, da zaprete okno z našo spletno stran.

Vsi vaši osebni podatki (naslovi, naročila, ipd.) so:

  • varno shranjeni na strežniku, kjer niso na voljo oziroma kako drugače dosegljivi nikomur drugemu.
  • Dosegljivi so samo vam ob vpisu pravilnega uporabniškega imena in gesla, zato vam predlagamo, da te podatke varno shranite!
     

VILAVITA spoštuje osebne podatke svojih uporabnikov.
PRAVILNIK o varovanju zaupnih in osebnih podatkov ter o varovanju dokumentarnega gradiva.
Povezava do pravilnika: PRAVILNIK.

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.